RSS

+48-33-49-80-801 
 +48-514-343-692
biuro@wadi.pl            Info@wadi.pl
  SKYPE:
:      
SKYPE: Ingainga622
:    SKYPE:
  460200635 

9:00-18:00  - 
                     On-Line
.
WADI ! ,

, .
Opinie wystawili nam: , , , , , , , , , , , , ...

, : , , , , , , , , , , , , , , , , ...   -  :-)

DODAJ SAMODZIELNIE OPINI (kliknij!)  ( )

Opinia nr: 90
Justyna P.
Wysany: Sro 08 Wrz, 2010       
Witam
Dzikuj za realizacj zamówienia. Jak zwykle profesjonalnie:))) Tylko jedno malutkie ale: te naklejki firmowe na paszportach niepotrzebne...
Pozdrawiam - Justyna P.


Opinia nr: 89
philip
Skd: Olsztyn/UK Wysany: Sob 31 Lip, 2010
Bilety - Ukraina
Kolejny raz skorzystaem z usug tej firmy i kolejny raz wszystko poszo zgodnie z planem.
Bilet do ugaska dostarczony prosto do domu, koszt stosunkowo niewielki. Jestem BARDZO zadowolony!
Dzikuj i pozdrawiam!


Opinia nr: 88
Marta H. Piotr B. Dorota C.
Wysany: Pon 26 Lip, 2010
Dotyczy: WIZA ROSJA I MONGOLIA
Witam serdecznie, wszystko do nas dotaro, bardzo dzikujemy za bardzo perfekcyjna obsug i kontakt. na pewno bdziemy poleca firm, bo wszystko poszo bez adnych problemów.
dzikuje i pozdrawiamy.
Marta H. Piotr B. Dorota C.


Opinia nr: 87
Dorota
Wysany: Pon 28 Cze, 2010
Wizy otrzymaam. Dziekuj. Mój komentarz: Profesjonalna pomoc w uzyskaniu wizy rosyjskiej. Polecam.
Dorota Pozdrawiam


Opinia nr: 86
Waldek
Wysany: Czw 10 Cze, 2010
Witam!
Bardzo dzikuj za pomoc w uzyskaniu wizy do Rosji. W peni profesjonalna, rzetelna i kompetentna obsuga. Krótki okres oczekiwania. Tak trzyma!Pozdrawiam
Waldek


Opinia nr: 85
Anna L.
Wysany: Czw 10 Cze, 2010
Z porednika jestem bardzo zadowolona. Strona internetowa zawiera wszystkie niezbdne informacje. Odpowiedzi na wszystkie e-maile dostawaam ju po kilku godziach. Bilety doszy do mnie w terminie. Bardzo pomocne okazay si wszystkie doczone informacje razem z przesanym biletem (jako, e nie znam rosyjskiego, a wszystko zostao mi przetumaczone).
Bardzo dzikuj. Anna L.


Opinia nr: 84
Piotr M.

Wysany: Pon 24 Maj, 2010
Zamówione bilety otrzymaem,wraz z przydatnymi zacznikami uatwiajcymi podró. Wszystko odbyo si sprawnie,kontakt bez zarzutu.Jest O.K...............Dzikuj
Piotr M.


Opinia nr: 83
Iwony K.
Wysany: Wto 11 Maj, 2010
Witam,
Korzystajc z usug Firmy Wadi moemy stwierdzi, i wykazaa ona si pen rzetelnoci terminowoci i profesjonalizmem. Polecamy j wszystkim zamierzajcym korzysta z jej usug. Gdy zaistnieje potrzeba na pewno w przyszoci zwrócimy si do Wadi.
z powaaniem
Iwona K.
  
Opinia nr: 82
Marta66
Wysany: Sro 28 Kwi, 2010
Zgosiam si do firmy "Wadi" z prob o udzielenie informacji na temat zakupu biletów. Odpowied przysza bardzo szybko . Otrzymaam wyczerpujcie informacje. Jestem bardzo zadowolona. Oby byo wicej takich firm.Dzikuj Marta


Opinia nr: 81
pazdziarz
Wysany: Pon 12 Kwi, 2010
Profesjonalizm najwyej klasy. w zeszym roku wyprawa na Krym, w lutym 2010 Walentynki w Kijowie. Firma zorganizowaa wszystko: od transportu z/do lotniska w Kijowie, po apartamenty mieszkalne w centrum w przystpnej cenie. Firma Wadi pozostaje naszym strategicznym partnerem w organizowaniu wypraw "na wschód". oby tak dalej!!!


Opinia nr: 80
tuliusz1971
Wysany: Wto 23 Lut, 2010
Po powrocie z wyprawy do Rosji stwierdzam,i firma WADI wykazaa sie penym profesjonalizmam w podejsciu do sprawy. Bilety oraz noclegi-bez zarzutu. Terminy realizacji zlece wiecej ni przyzwoite,no i mara dobra (bez naciagania klienta).Z czystym sumieniem polecam wszystkim usugi WADI-ego.


Opinia nr: 79
MorgothV8
Wysany: Sro 02 Gru, 2009
Zdecydowanie polecam!! Wszystko OK, szybka dostawa, dobry kontakt :D


Opinia nr: 78
szot
Wysany: Pon 31 Sie, 2009
polecam! dziki bardzo!


Opinia nr: 77
e-maila od Klienta:
Wysany: Czw 27 Sie, 2009
Realizacja zamówienia w firmie Wadi przebiegaa niezwykle sprawnie, doradztwo i obsuga klienta byy na najwyszym poziomie. Nie jest to mój pierwszy kontakt z Wadi, i naley przyzna, e trzymaj cay czas wysoki poziom realizowanych usug. Wielki plus naley si za doskonale przygotowan przesyk z poytecznymi informacjami praktycznymi jako dodatkiem do biletów.


Opinia nr: 76
darek
Wysany: Pi 14 Sie, 2009
Witam
Wybieram si na Krym we wrzeniu. Dziki firmie Wadi mam bilety na pocig z Lwowa (bardzo profesjonalna obsuga). Sporo czytaem o Krymie. Po powrocie opisz swoje wraenia.


Opinia nr: 75
Marta I.
Wysany: Wto 11 Sie, 2009
Witam
odebram bilety, przelew ze zwrotem take dotar. Dzikuje bardzo!!!!!!
Bd Was poleca wszystkim jadcym na wschód. Profesjonalna obsuga, nastawienie na klienta. jeszcze raz serdecznie dzikuje.
Pozdrawiam Marta I.


Opinia nr: 74
Michal
Wysany: Pi 07 Sie, 2009
Przypadkiem natknem si na firme Wadi.pl (gdzie na forum znalazem wypowiedz jednego z forumowiczów, cakiem przypadkowo) , Na pocztku troche nie ufnie poniewaz z góry trzeba byo przela pienidze ( co jest zrozumiae przy kupnie takiego produktu jakim s bilety), lecz nie zawiodem sie wasnie dzisiaj otrzymaem bilety jestem szczliwy!!. Profesjonalna obsuga kontakt ze strony firmy super byem na bierzaco o wszystkim informowany. Jesli zdam egzamin ze wschodu:) to napewno tam si jescze wybiore i na pewno
bde korzysta z usug firmy WADI POLECAM!!!!

Opinia nr: 73
e-maila od Klienta:
Wysany: Pi 07 Sie, 2009
"Bardzo polecam korzystanie z usug firmy WADI. Ju drugi raz zamawiaem za ich porednictwem bilety i jestem w 100% zadowolony z naszej wspópracy. Bardzo szybka i konkretna obsuga. Darz t firm penym zaufaniem. Przy nastpnym wyjedzie na Wschód równie bd korzysta z ich usug."


Opinia nr: 72
Dariusz K
Wysany: Czw 06 Sie, 2009
Witam
Bilety otrzymaem. Dzikuj za profesjonaln obsug.
Dariusz K


Opinia nr: 71
sepojed
Wysany: Pon 03 Sie, 2009
Wreszcie kto wpad na pomys, by skoczy z gehenn kupowania (a czsto - niestety - NIEKUPOWANIA - bo nie ma...) biletów w poradzieckiej strefie. Chwaa wam za to!!!
Ju od adnych paru lat si dziwiem, e jeszcze nikt na tym nie chce zarobi, wreszcie kto mdry si znalaz.
I wszyscy zadowoleni :)

Opinia nr: 70
ALLEGRO (od klienta: piwo_na)
Wysany: Pon 03 Sie, 2009
Rodzaj komentarza:
Pozytywny

Obróbka i Monta Urzdze do Celów Sportowych Wojciech Galisz
ul. Cieszyska 126a
44-337 Jastrzbie Zdrój
tel/fax. 32 47 57 813

Tre komentarza:
"blecik adny, prawie jak na obrazku!!! Firma sprawnie wymienia bileciki Narodowego Banku Polskiego na ruskie. Kolejowe. Tylko nic nie rozumiem co na tym bileciku popisali - jakie dziwne bukwy - bd miaa co odszyfrowywa na urlopie :)"


Opinia nr: 69
Waldek
Wysany: Pon 03 Sie, 2009
Witam
Dzikuj za profesjonaln obsug i jednoczenie polecam wszyskim usugi jakie wiadczy ta firma. Dziki WADI bd mia niezapomniane wraenia z Krymu
Pozdrawiam
Waldek


Opinia nr: 68

norb
Wysany: Sob 01 Sie, 2009
Ciesz si, e polecono mi firm WADI. Profesjonalizm, pena, wyczerpujaca informacja o sprawach wizowych, podróy, ale take o rónych niespodziankach i niuansach, które mog spotka podróujcego po krajach dawnego Sajuza. Firma WADI w odpowiedzialny sposób zajmuje si nie tylko zaatwianiem wymaganych dokumentów, ale take uczciwie podpowiada klientowi najlepsze rozwizania. W ten sposób buduje si wi i zaufanie, co znaczy, e przywizuje si klienta do swojej firmy. To jest bardzo mdra polityka. Byem zwaszcza pod wraeniem tak szybkiego zaatwienia biletu kolejowego z Nowosybirska. Poza tym obsuga niekonfliktowa, mia i uprzejma. ycz firmie WADI dalszego rozwoju i nowych, ciekawych pomysów. Norbert Frejek, Rzym


Opinia nr: 67
podrónik73
Wysany: Sro 29 Lip, 2009
Witam!
Ekipa WADI dostarcza ekscytujcych wrae ju! na etapie zamawiania biletów. Potrafi wczu si w potrzeby nieopierzonego podrónika w sposób dostarczajcy wielu zaskakujcych emocji!!
Jednak naley podkreli fakt, e najwaniejszy jest KOCOWY EFEKT. A za ten serdeczne DZIKI! Firma solidna, reagujca na zmienne warunki i potrzeby.
Peny profesjonalizm, kompleksowa i mia obsuga. Mam nadziej, e przy nastpnej wyprawie na wschód, nawiemy z nimi wspóprac.
POZDRAWIAM


Opinia nr: 66
tomek53
Wysany: Wto 28 Lip, 2009
Witam,
nie bd chyba za bardzo orginalny, jeli napisz, e mog z czystym sumieniem poleci Wadi. Peny profesjonalizm, kompleksowa i mia obsuga. Zatem jeli podró to tylko z Wadi.pl.
pozdrowienia tomek


Opinia nr: 65
e-maila od Klienta:
Wysany: Pon 27 Lip, 2009  
Bardzo szybka i sprawna obsuga. Ekipa WADI`ego zaja si naszym zleceniem od razu po przelaniu pienidzy i to w dodatku w sobot. Polecam zaatwianie spraw, przez t firm, gdy mona by pewnym, e zaatwi to o co ich prosimy.


Opinia nr: 64
annanna
Wysany: Wto 21 Lip, 2009
Same plusy! Polecam Firm z penym przekonaniem. Teraz spokojnie mona rusza w drog:)


Opinia nr: 63
Dolinka111
Wysany: Pon 20 Lip, 2009
Szybko, rzetelnie, profesjonalnie :)
POLECAM!!!

Opinia nr: 62
petras
Wysany: Sro 15 Lip, 2009
Najpierw yka dziegciu. W komunikacji z Wadi musielimy wzajemnie pokona pewien etap nieufnoci :-), a take zwalczy lokalne animozje wobec pewnych orodków miejskich... Byo te sporo radoci podczas lektury regulaminu, który w sentymentalny sposób odsya do filmów Barei:-)
I beczka miodu: wszystko naprawd sprawnie zaatwione, szybko i za przyzwoite pienidze. To dobra firma, wykonujca dobr robot.


Opinia nr: 61
bopi
Wysany: Pon 06 Lip, 2009 
Witam
Mielimy po prostu "farta",e natknlimy sie w necie na WADI. Jestemy naprawd zadowoleni z ich usug (kupowalimy "zestawy wizowe" do Rosji i bilety na pocig do Murmaska) oraz wdziczni za yczliwo i bezcenne porady Artura.
POLECAMY usugi tej firmy wszystkim wdrowcom i mamy nadzieje e przy nastpnej wyprawie nawiemy z nimi wspóprac.
WIELKIE DZIKI KOCHANI!!!!!!!
Boena Pieczerak i uczestnicy wyprawy"Petersburg, Chibiny, Karelia 2009"


Opinia nr: 60
slanesh
Wysany: Pi 03 Lip, 2009
Witam
Wydajc swoje ciko zarobione pienidze mamy nadzieje e dajemy je w dobre rce, ja zaufaem WADI i zaufam na pewno przy kolejnych wyjazdach. Chocia okres oczekiwania moe odstraszy (wiadomo takich rzeczy nie zaatwia si od rki) to warto poczeka gdy WADI na pewno zaatwi wszystko tak jak byo to ustalone :D , jednym sowem spenia wszystkie yczenia ;D
>>>>POLECAM<<<<

Opinia nr: 59
wroclawianie
Wysany: Sob 27 Cze, 2009
Witam.
Jestesmy w 100% zadowoleni z uslugi >>WADI<<.
Bilety doszly przed terminem zabezpieczone wraz z materialami reklamowymi i wszelkimi wyjasnieniami.
Napewno jeczcze skorzystamy z ich usug w przyszlosci.
DZiekujemy


Opinia nr: 58
glareola
Wysany: Sob 27 Cze, 2009
Doczam si do pochwalnej listy :)
Szybko, rzetelnie, cierpliwie :) i uczciwie. Naprawd godni polecenia.

Opinia nr: 57
philip
Skd: Olsztyn/UK Wysany: Nie 21 Cze, 2009
Kolejny raz korzystaem z usug firmy WADI i kolejny raz jestem BARDZO zadowolony ze wspópracy!
Bilet, dokadnie taki jaki chciaem, zosta mi dostarczony prosto do mieszkania. Peen profesjonalizm i 100% satysfakcja klientów. Wszystkim BARDZO POLECAM!!!


Opinia nr: 56
manio7209
Wysany: Pi 12 Cze, 2009
Super kolo ten Artur!!! Ja powiem tak <super> same plusy polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinia nr: 55
marek-prodigy
Wysany: Sro 27 Maj, 2009
WADI to naprawd rzetelna i profesjonalna obsuga. Rzeczowe uzgodnienia i terminowa dostawa biletów. Serdecznie polecam wszystkim podróujcym na wschód!


Opinia nr: 54
Wujek_Bronek
Wysany: Wto 28 Kwi, 2009
Planowalimy ze znajomymi wyjazd do Rosji. Brakowao nam ubezpiecze oraz zaprosze do tego kraju.
Z WADIm wszystko zostao zaatwione szybko, bezproblemowo, w peni profesjonalnie. POLECAM

Opinia nr: 53
beatus 
Wysany: Czw 26 Mar, 2009
zgadzam si z przedmówc :)
Wadi to peen profesjonalizm, polecam!

Opinia nr: 52

Kmicic99
Wysany: Wto 17 Lut, 2009
Zdecydowanie polecam.Profesjonalna i rzetelna realizacja zamowienia(dwie wizy,dwa bilety),bardzo dobra obsluga klienta,rozsadne ceny.WADI zdecydowanie ulatwil moj wyjazd.Kazdy kto planuje wyjazd ``na wschod``powinnien przynajmniej skontaktowac sie z WADI,moze w ten sposob zaoszczedzic sporo czasu,nerwow.
Pozdrawiam


Opinia nr: 51
GALINA T.
Otrzymany:30.04.2009r (GRODNO, Biaoru )
Wszytko dobrze, poczenie takie jak chciaam. Przesiadki dobrze zaplanowane. Brawa. (Wpis dopisany na prob Pani GALINY T.)

Opinia nr: 50
JAGA W
.
Otrzymany: 29.12.2008r
Zaatwiane wszystkich formalnoci (bilety,wizy) w Polsce poszo sprawnie,udzielono nam wielu praktycznych wskazówek co do podróy kolej transsyberyjsk i zaatwianiu wizy rosyjskiej w Mongolii:)Firma godna polecenia. Dziki WADI zaoszczdziam wiele czasu,nerwów i pienidzy:)Tak trzyma,pozdrawiam:)
JAGA W.

Opinia nr: 49
MAA

Otrzymany: 25.12.2008r
Wystawiam Pozytywa! Wadi zaatwio bilety do Moskwy tak jak chciaam, wszystko super! polecam serdecznie. Pomocne formularze bardzo sie przyday. Bez nich czasem trudno poapa o co chodzi z miejscami.
mala

Opinia nr: 48
GALINA T.

Otrzymany: 20.12.2008r (GRODNO, Biaoru )
Serdecznie chc podzikowa firmie WADI.fhu, Dzieki ich pomocy spokojnie dojechaam do Domu, „Na Swieta”. Kupili mi bilet, pomogli z pocigiem do Lodzi skd jecha autobus. Jeszcze raz Bardzo dzienkuje. Poniewaz nie mam elektronicznej poczty, podzienkowania skladam telefonicznie.
(Wpis dopisany na prob Pani GALINY T.)

Opinia nr: 47
Marta F.
Otrzymane:19.12.2008r
Witam! Jestem niezwykle zadowolona ze sposobu oraz czasu wyrobienia wizy i baaardzo wdziczna :) Jutro wyjedam i ju si nie mog doczeka. Profesjonalna obsuga sprawia, e czuam si wanym i cenionym klientem. Polecam z caego serca! Pozdrowienia, Marta F.
 
Opinia nr: 46
EDYTA
otrzymane:29.09.2008r
Dziekuje za blyskawiczne zalatwienie biletu. Wszystkie dane sie zgadzaly. Panstwa rady dotyczace Rosji byly niezwykle cenne. Dzieki nim uniknelam paru problemow. Wycieczka byla swietna. Serdecznie polecam Moskwe & St. Petersburg & Panstwa firme wszystkim ktorzy kiedykolwiek mieliby ochote wybrac sie na Wschod.
Pozdrawiam, Edyta D
 
Opinia nr: 45
lucky

Wysany: Sro 20 Sie, 2008 20:25
I ode mnie pozytyw dla Wadi! Wanie otrzymaem zamówione bilety z Kijowa do Piatigorska. I niedugo w drog! cho czasy niepewne...

Opinia nr: 44
Jackuf

Wysany: Pon 18 Sie, 2008 00:39
Witam! Doczam do zadowolonych klientów firmy WADI. Bilety na tras Wilno- Petersburg, Petersburg- Murmask zaatwione bez problemów. Na pewno jeszcze w przyszoci (jeli bedzie taka potrzeba) skorzystam wanie z usug tej firmy.
Pozdrawiam
 
Opinia nr: 43
pawelf21

Wysany: Sob 16 Sie, 2008 10:29
Wróciem z podróy do Mongolii. Bilety Lwów-Moskwa-Ulan Ude zamawiaem u Wadi.pl. Niestety nie wszystko poszo zgodnie z planem. Po pierwsze - potrzebowaem skany biletów do wizy tranzytowej rosyjskiej, mimo zapewnie e takie skany bd nie otrzymaem ich i musiaem zwiksza koszty o wiz turystyczn 2 krotnego wjazdu, zrobiem to w ostatnim momencie – wiz odbieraem dzie przed wyjazdem,..... Po drugie - bilety powrotne Moskwa-Lwów dostaem na dzie wczeniej ni chciaem, mimo wielokrotnych prób i rozmów z Panem Arturem co do daty wyjazdu. Chwali si e firma wzia win na siebie, jednak adna oferta rekompensaty si nie pojawia, tylko komentarz "Pechowo si dla was ta podró zaczyna" Oczywicie musz powiedzie, e caa otoczka wyglda bardzo profesjonalnie - rozrysowanie plackart i zaznaczenie miejsc to fajny pomys, dzikuj równie za mapk metra w Moskwie i informacje praktyczne co do poruszania si w nim. W obliczu tylu pozytywnych komentarzy mój 1 negatywny opinii o firmie nie zmieni ale myl, e na pewno si przyda. Osobicie polecam wyjazd do Lwowa i tam kupno biletów, bez poredników - bardzo si opaca, szczególnie gdy jedzie wiksza grupa ludzi.
 
Opinia nr: 42
bartek

Wysany: Pi 15 Sie, 2008 12:42
bielet na transyberyjsk i wiza do Rosji. Z duym opónieniem chciabym bardzo podzikowa Wszystkim z firmy Wadi. Wiza, ubezpieczenie, bilety na ukraiskie i rosyjskie pocigi: wszystko dokadnie takie jak si umawialimy. Jeeli wybieracie si na wschód Europy i potrzebujecie biletów, polecam firm Wadi.
Jeszcze raz dzikuj i pozdrawiam.

Opinia nr: 41
Andrzej

Wysany: Pi 08 Sie, 2008 21:42
Zamawiaem wize i bilety u Wadi. Profesjonalna i ekspresowa obsuga. Polecam
 
Opinia nr: 40
Izabellka
Skd: Pozna Wysany: Pi 08 Sie, 2008 21:16
Witam serdecznie! Skorzystaam z usug firmy Wadi i to bya dobra decyzja , 2 tygodnie temu zamówiam bilety, dzisiaj je odebraam a za nastepne 2 tygodnie bd ju w drodze na Krym. Do tego bardzo sympatyczny kontakt. Jestem pod wraeniem ,polecam i pozdrawiam

Opinia nr: 39
Souvern21
 Wysany: Pi 01 Sie, 2008 18:34
Dzisiaj odebraem wiz i bilet wszystko poszo sprawnie i szybko. Dzikuj za pomoc!
 
Opinia nr: 38
piotrek_g
Skd: Gdask Wysany: Pi 18 Lip, 2008 09:19
No ja wczoraj odebraem z poczty przesyk. Musze pochwalic firme Wadi po raz kolejny gdyz w zeszym roku tez z ich usug kozystaem i byem zadowolony. Naprawde wielkie dzieki i polecam wszystkim t forme zaatwiania biletow. I nie miejcie pretensji e kto dosta bilet na inny pocig ni chcia. Ktokolwiek by kiedykolwiek na Ukrainie i na Krymie, to wie jaki tam jest sza z biletami. Naprawd bardzo duo ludzi tam jezdzi i nawet juz na miesiac przed jest problem z dostaniem wszystkiego jakby sie chciao. Raczej pretensje zgaszajcie do Ukraiskich Kolei e rozkad pocigu nr 256 z dobrej godziny wyjazdu 13.30 zmienili na 20.30. Nie wiem dlaczego tak zrobili, ale wida cos musiao za tym przemawiac skoro zmienili. Jeszcze raz wielkie dzieki dla Wadi i polecam t firm wszystkim:)
 
Opinia nr: 37
bbns
Wysany: Czw 17 Lip, 2008 14:32
Bileciki zalatwione w 3 tyg, wiec tak jak deklarowane wszystko ladnie zapakowane, nawet rozklad wagonu ... tylko do jednego moge sie przyczepic godzina ... chcialem na po 9 rano, a dostalem na 21 wieczorem ... ciezko bd znalezc jakis nocleg ok 22 w nocy ... :/// ale coz i tak moge jedynie pochwalic
 
Opinia nr: 36
donkali

Skd: Mysowice Wysany: Sro 16 Lip, 2008 00:51
Chciabym podzikowa Arturowi i spóce za pomoc w zakupie biletów w zeszym roku.Wszystko bardzo profesjonalnie i nie drogo biorc pod uwag komfort i pewne miejscówki. Poniewa jechalimy przez Ukrain do Moskwy i Petersburga, ju na granicy w Medyce kazali pokaza bilety Kijów -Moskwa. Moe dlatego, e wpisalimy tranzyt na karcie? W tym roku Krym z Wizzairem, troch al folkloru kolejowego, ale 2 dni urlopu zaoszczdzone. Jeszcze raz dziki, w imieniu moim i wspótowarzyszy Lipiec 2007 Mysowice-Przemyl-Lwów-Kijów-Moskwa-Petersburg-Helsinki-Tallinn-Ryga-Wilno-Marianpole-Suwaki-Katowice 11-28.09.2008 - Krymskie wakacje

Opinia nr: 35
bbns

Wysany: Wto 15 Lip, 2008 20:54
Dzisiaj otrzymaem bileciki Lwów-Symferopol, czekalem3 tyg ale w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowane, rozrysowane miejsca w przedziale pelen profesjonalizm, pieniadze nie poszly "w bloto" POLECAM w 100%!!

Opinia nr: 34
wk

Wysany: Pon 14 Lip, 2008 15:13
Witam Dzisiaj otrzymaem przesyk z zamówionymi biletami (Lwów - Moskwa) i co oczywiste jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia przez firm Wadi. Osobicie uwaam, e dla osób nie znajcych specyfiki wyjazdów na wschód zaatwienie biletów przez Wadi wraz z "ca otoczk" tzn. wiadomociami o wygldzie pocigu, dodatkowymi informacjami itd. itp. moe by dobrym sposobem, na uniknicie wielu bdów a by moe take nerwów. Polecam wszystkim, mam nadziej e firma utrzyma wysoki poziom obsugi klienta w przyszoci.
 
Opinia nr: 33
philip
Skd: Olsztyn Wysany: Sob 05 Lip, 2008 13:50 POLECAM!!! POLECAM!!!POLECAM!! Jestem po prostu PRZESZCZʌLIWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WADI podjli si wykonania nietypowego zamówienia i wykupili bilet dla mojej mamy na pocig do ugaska. Kady kto latem podróowa na wschodzie dobrze wie co to znaczy kupi wtedy jakikolwiek bilet A z pomoc Artura czowiek podróuje bez najmniejszego stresu, niepewnoci, komfortowo i za naprawd niewielkie pienidze. Zawsze idzie klientom na rk. W naszym wypadkubyo troch zamieszania i niepewnoci, ale Artur zachowa si naprawd z klas Jeszcze raz bardzo dzikuj w imieniu swoim i mamy! Napewno jeszcze nie raz skorzystam z usug tej firmy Zwaszcza, e ju za miesic planuj wyjazd na oblony Krym
Pozdrawiam serdecznie Philip Abrosimov
 
Opinia nr: 32
stelmach33

Wysany: Czw 03 Lip, 2008 22:59 Bilet od Wadi Witam. Chciabym wszystkim polecic korzystanie z usug FHU.WADI. Wasnie dostaem bilety.Dokadnie takie-jakie zamawiaem i na termin, który mi odpowiada.Nieco drozej niz w kasie na wakzale,ale za to pewne. Zaoszczedziem nieco czasu.Szybko,sprawnie i bez bólu! Kontakt z firm znakomity. Napewno jeszcze skorzystam z usug tej firmy.
Polecam wszystkim-Wojtek Stelmaszyk
 
Opinia nr: 31
MagdaOl
Wysany: Czw 26 Cze, 2008 14:54
Bilety Z przyjemnoci wystawiam pozytywn opini firmie WADI, której usugi okazay si by dla mnie bardzo przydatne, poniewa nie mam moliwoci kupienia biletów po Rosji (trasa Wilno-Petersburg). Cao transakcji odbya si szybko, bez przeszkód, myl wic e skorzystam z usug firmy planujc moje kolejne wyjazdy na Wschód!
Zadowolona klientka, Magda O
 
Opinia nr: 30
roberT/TANAIS
Wysany: Czw 05 Cze, 2008 19:40 "Wadi" polecam wszystkim wymagajcym podrónikom. Zaatwiaj wszelkie zamówienia solidnie i cholernie dobrze. Dzikuje za okazan pomoc i zaangaowanie w zakup biletów na linii Kovelskiej.
robert/tanais bardzo zadowolony klient
 
Opinia nr: 29
rag

Wysany: Pon 02 Cze, 2008 23:48
Doczam do grona zadowolonych i rozentuzjazmowanych rychym wyjazdem! Bilety mam, dokadnie takie jak chciaem, oczywicie zakupione za porednictwem WADI! Do przesyki doczona legenda - czyli polskie tumaczenie co i jak wydrukowano na bilecie oraz plan miejscówek w wagonie (wiem ju którdy do samowaru!) Ten zakup to nie tylko gwarancja jakoci i doskonale zaatwionej usugi, ale równie przemiy kontakt z Wacicielem. Firmy!
Serdecznie polecam i pozdrawiam!

Opinia nr: 28
Robert roberT/TANAIS

Wysany: Pi 30 Maj, 2008 21:20
Kolejny raz jad na Krym. Dzisiaj rano odebraem bilety dostarczone przez WADI. Nic nowego niewymyl. Jestem bardzo zadowolony Polecam ich wszystkim

Opinia nr: 27
sammg

Wysany: Czw 29 Maj, 2008 15:07
Ja równie doczyem do zadowolonych klientów firmy WADI Miaem te przyjemno bezporedniego kontaktu z panem Arturem, który udzieli mi sporo informacji dotyczcych mojego pierwszego wyjazdu do Rosji. Bardzo dzikuj i pozdrawiam:) POLECAM!!!
 
Opinia nr: 26
pawelp
Wysany: Czw 08 Maj, 2008 11:45
zawodowa obsluga firmy wadi czlowiek pracuje, studiuje, nie ma czasu zalatwiac biletow warto dolozyc te pare % i miec komplet spraw zalatwionych lepiej niz mozna to zrobic samemu dzieki serdeczne artur wyjedzam w niedziele i dam znac po powrocie jak bylo, moze uwagi komus pomoga
 
Opinia nr: 25
Misiek
Wysany: Pon 28 Kwi, 2008 18:24
Dodaje kolejny pozytywny komentarz Cho kwestia zakupu biletu w kasie nie stanowi dla mnie problemu - no ale przecie nie zawsze jest moliwo przy tej kasie si stawi odpowiednio wczenie, a wiadomo e podczas "dugich weekendów" czy w sezonie wakacyjnych na popularne relacje jak np. do Symferopola czy Brze - Piter bilety s wykupione. W takich przypadkach usugi firmy WADI s niezastpione - polecam
 
Opinia nr: 24
roberT/TANAIS
Wysany: 31.03.2008r witam w 100 % jestem zadowolony z obsugi i profesjonalizmu osób z wadi.pl. W marcu b.r. byem na Krymie. Jadc z dzieciakami musiaem mie pewno , co do biletów a z nimi na Ukrainie, rosji jest rónie. Firma wadi zaatwia wszystko jak naley. Z ca ewnoci bd korzysta z ich usug pozdrawiam . robert
 
Opinia nr: 23
Brygidka
Wysany: Pi 21 Gru, 2007 11:27
Polecam firm WADi w 2000000% zaatwiaam u nich wizy peny profesionalizm, dzielenie si wiedz . Partnersko profesionalne podejcie. Brygida
 
Opinia nr: 22
ptysiak
Wysany: Pon 08 Pa, 2007 09:15
Witam. Wanie wróciam z podróy:) przez firm WADI zaatwiaam wiz oraz cze biletów. wszystko zostao zaatwione zgodnie z umow, szybciutko, a kontakt z Arturing rewelacyjny. Polecam
 
Opinia nr: 21
YSY
Wysany: Pi 28 Wrz, 2007 22:51
Witamy wszystkich .Chcielimy sie wypowiedzie na temat firmy WADI.fhu - na wschod . A mianowicie jest to porzdna firma jeli chodzi o zaatwianie biletow i innych pomocnych dokumentów. Pan ARTURINGA mia z nami cay czas kontakt i uzgadnia rodzaje biletów oraz godziny odjazdów. Poza tym firma WADI.fhu bya naszym partnerem na wyjazd do Rosji w rejon Kaukazu o czym wicej pisze na portalu www.turnia.pl gdzie znajduje sie obszerna relacja z wyjazdu i pobytu. Dodatkowo zamówione bilety przyszy na czas, wspopraca ukadaa si bardzo pozytywnie i bez najmniejszych potkni. lemy ogromne podzikowania dla Pana ARTURINGA za dobre zakoczenie caej transakcji !!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiamy i odsyamy do w/w portalu ... Asia i Marek (turnia.pl - oszhomaho 2007) P.S.Na pewno skorzystamy jeszcze z usug teje firmy ...

Opinia nr: 20
massud

Skd: Katowice Wysany: Wto 21 Sie, 2007 20:01
Kolejny pozytyw od kolejnego zadowolonego klienta. Szybko ,sprawnie i dokadnie tak jak prosiem. Teraz wszystko w rkach rosyjskich pograniczników inszallach!!! pozdrawiam massud

Opinia nr: 19
piotrek_g

Skd: Gdask Wysany: Pon 20 Sie, 2007 07:47
Witam. Zdecydowanie polecam firme WADI do zakupów biletów na Wschodzie. Na prawde w porzdku ludzie,znajcy si na rzeczy, potraficy doradzi- peen profesionalizm. Pierwszy raz koystaem z usug tej firmy (nie miaem moliwoci sam z Gdaska uda si na Ukraine,Biaoru po bilety) i naprawd mog tylko w samych superlatywach si o nich wypowiada.Niedugo wyjedam, tak wic ycz szerokiej drogi po szerokich torach na Wschodzie. Wielkie dziki za umoliwienie mi dostania biletów dla WADI jeszcze raz. I pamitajcie - NA WSCHÓD TYLKO Z WADI!!!! pozdrawiam Piotrek G,Gdask

Opinia nr: 18
raffo_o

Skd: Warszawa Wysany: Pi 10 Sie, 2007 11:48
Witajcie, kupilem bilet do Ulaan Bataar od Wadiego i musze przyznac, ze firma mi profesjonalnie mnie obsluzyla. Mimo, ze mielismy drobne nieporozumienia wynikkajace z utrudnionego kontaktu (bylem przez wiekszosc czasu za granica i rzadko odbieralem poczte i smsy) udalo nam sie w koncu dogadac i nawet sie nie poklocilsmy> Moglo sie to skonczyc roznie, bo zle si rozumielismy co do terminu wyjazdu, a potem pojawila sie pokusa, zeby udawadniac po czyjej stronie lezy wina, zetermin wyjazdu na bilecie do konca mi nie pasuje. Do niczego takiego nie doszlo. Znalezlismy rozwiazanie i mam juz w reku bielty, we wtorek wyjezdzam i jestem zadowolony z serwisu Bilet dostalem szybko, a wszystkie informacje potrzebne dostawalem od reki. Wszystkim ktorzy tez jada zycze szerokiej drogi. Agencja mnie nie zawiodla

Opinia nr: 17
Danula
Wysany: Sro 08 Sie, 2007 16:50
Nale do grona zadowolonych klientów firmy, z t tylko rónic, e chodzio o wizy Niemniej jednak uczciwie, rzecztelnie i tanio! gorco POLECAM!
 
Opinia nr: 16
padma

Wysany: Pon 06 Sie, 2007 14:35
Doczam do pozytywnych opinii. Dzikuj za bilety, bardzo rzetelnie, sympatycznie i bezproblemowo - polecam i za rok pewnie znowu skorzystam z porednictwa, o ile mnie tegoroczne dowiadczenie nie zaamie, bo to bdzie moje pierwsze spotkanie z rosyjsk kolej;) Pozdrawiam!
 
Opinia nr: 15
Skerbi
Skd: Gliwice, Wysany: Sob 04 Sie, 2007 16:45
Ja skorzystaem z usugi spotykajc si osobicie peen profesjonalizm i rzetelno... nic doda i nic uj - na prawd jestem zadowolony i polecam kademu, kto jedzie pierwszy raz na wschód oraz tym, którzy chc oszczdzi sobie nerwówki i spokojnie wsi do pocigu nie martwic si o reszt. Pozdrowienia dla Artura i Ingi Dziki za pomoc i porady!

Opinia nr: 14
mp
Wysany: Sro 01 Sie, 2007 20:19 Ja równie skorzystaem z oferty Wadi. Kupili i wysali mi bilety szybko, bez problemów i uczciwie. Pena informacja w trakcie zaatwiania biletów. Tak wic gorco polecam!!! MP,Pozna

Opinia nr: 13
mlody78
Skd: U :) Wysany: Sro 01 Sie, 2007 11:24
dziki ARTURINGA za bilety...tak jak poprzednicy mona mówi tylko w samych superlatywach... wic jeli macie problemy z bileatmi/wyjazdem na wshód waszym rozwizaniem jest ARTURINGA
 
Opinia nr: 12
Mary
Wysany: Pon 30 Lip, 2007 18:48 Witam! Przy zakupie biletu polecamy zdecydowanie WADI. Profesjonalizm pod kadym wzgldem. Dziki nim spdzilimy cudowne nie zapomniane chwile na Syberii. Mariusz i Kasia z Poznania
 
Opinia nr: 11
pieklo
Skd: Toru Wysany: Pon 23 Lip, 2007 19:11
Chciabym swoj skromn osob wyrazi wdziczno firmie WADI za kompleksowo wykonan usug biletow. Bardzo dobry kontakt zarówno przed, jak i po sprzeday. Poza tym mnóstwo porad wliczonych w cen. Wszelakim osobnikom udajcym si na Wschód, a nie majcym czasu/pienidzy/ochoty/moliwoci na przed-podró do WNP w celu zakupu biletów polecam ow firm handlowo-usugow. (Dla mnie zakupione zostay bilety Brze-Moskwa, Moskwa-Biszkek)
 
Opinia nr: 10
lebro
Skd: Gdask Wysany: Czw 12 Lip, 2007 08:31
Uwaga zadowolony klient odebraem juz bilety z poczty s pikne onie i mnie podobaj si dziekujemy Profesjonalna i szybka obsuga i tanio kontakt mailowy, telefoniczny, sms-owy pozdrawiam PS. wyjezdzam juz 29 lipca 2007 KRYM
 
Opinia nr: 9
Misiek21
Wysany: Pi 29 Cze, 2007 05:00
Dopisuje kolejny pozytywny komentarz Szybka i fachowa obsuga, dziki której zdobyem potrzebny mi bilecik odpowiednio wczeniej - dzi ju wszystkie miejsca s wyprzedane. Polecam.

Opinia nr: 8
NYgga
Wysany: Sob 23 Cze, 2007 20:16
Holla back! Nie bd si za bardzo rozpisywa, ale powiem tak-jeeli podróe "Na Wschód" to www.wadi.pl . W peni profesjonalna obsuga, która nie koczy si w chwili odbioru np.biletów czy wiz-moecie na NICH liczy równie w czasie podróy-zawsze pomog:) SERDECZNIE POLECAM I YCZ JAK NAJWICEJ PODRÓY NA WSCHÓD:)
Nygga
 
Opinia nr: 7
helmi81
Skd: Warszawa Wysany: Pi 22 Cze, 2007 08:34
Mog jedynie potwierdzi, rzetelno i jako wykonywanych usug. I uwaam, e prowizja te nie jest wygórowana. Powiem, szczerze na pocztku miaem troch obaw, no bo wpacasz np. 1,5TPLN (duuuga trasa) komo z kim nawet nie rozmawiae i nie wiesz czy ten kto potem jeszcze si do ciebie odezwie. A tutaj byo wszystko tak jak trzeba. Bilety na dokadnie te pocigi i dni, co chciaem. Take w miare dostpnoci uwzgldnione zostaj szczegóowe fanaberie niemal co do numeru konkretnego miejsca... Jeszcze raz wielkie dziki dla Artura. Bez tego moja wycieczka do Chin nie byaby taka prosta!!!

Opinia nr: 6
Dante

Skd: Hannover Wysany: Wto 20 Lut, 2007 13:00
Ja podzielam zdanie Adonisa.

Opinia nr: 5
Adonis

Wysany: Nie 18 Lut, 2007 11:19
Ja rowniez polecam Artura, szybka profesjonalna obsluga, 100% zgodnie z zamowieniem i moim zdaniem tanio.
Dzieki za wszystko !!!

Opinia nr: 4
Prokom-i-anka
Wysany: Wto 16 Sty, 2007 17:23
Dolaczam do grona zadowolonych klientow ARTURINGI- profesjonalna obsluga! Udalo mu si dokonac zakupu biletow z Brzecia do Moskwy mimo, ze zgosiam si niecale 2 tyg przed wyjazdem. Poniewa dostpne byy w jedna strone jedynie obszczije (zamiast zamawianej przeze mnie plackarty), sam zaproponowal, ze obniy wysoko swojej prowizji- ze wzgldu na moje ‘straty moralne’ btw, Artur- udalo mi si zakombinowac tak, ze i tak mielismy miejsca lezace Jednym slowem- polecam te firme. PS. Nie jestem czlonkiem rodziny waciciela firmy
 
Opinia nr: 3
gp
Skd: trojmiasto Wysany: Czw 31 Sie, 2006 10:46
Hej! Skorzystalam z pomocy Artura i moge poswiadczyc, ze jest sprawdzonym "zrodlem" biletow! Polecam jego pomoc, poniewaz Artur zalatwil nam bilety walsnie takie o jakie nam chodzilo:) Dzieki i pozdrawiam Gosia

Opinia nr: 2
seven
Skd: Bory Tucholskie Wysany: Wto 15 Sie, 2006 14:51
Potwierdzam! Zakupilam bilety u Arturinga. 100% pewnosci i zadowolenia!
Dzieki Artur!

Opinia nr: 1
m0ses
Wysany: Wto 01 Sie, 2006 11:24 Info od zadowolonego klienta. Profesjonalna i szybka obsluga. Bilety juz mam wyjezdzam 15 sierpnia.
Dziekuje Lukasz
powrt
, , , , , , , , , , Witamy na naszej www.wadi.pl, www.ru.wadi.pl, www.Wadi.com.pl
        
        
        
        
        
         
         
        
        
        
        
        
        
wadi.pl wadi.com.pl
wadi.pl wadi.com.pl

-   
KSI - Portale turystyczne
  ru.wadi.pl